Over de h20 esportskampen

De H20 Esportskampen is een initiatief van de H20 Esports Campus Amsterdam.

H20 beschikt over de eerste en grootste permanente esports evenementenlocatie van de Benelux. H20 biedt allerlei activiteiten, evenementen en programma’s voor kinderen, game talenten, ouders, groepen, bedrijven, onderwijsinstellingen en corporates. Het gaat altijd om een combinatie van healthy gaming, playful learning en hybrid sports. 

Op de campus is een netwerk van 100+ organisaties (startups, onderwijspartners tot corporates) actief. Op bijna dagelijkse basis zijn er events en er worden activiteiten en programma’s georganiseerd voor de ontwikkeling van esports, gaming en tech talent. Gevoed door de missie en visie van H20 worden buiten de campus regionale esports gaming centers geopend in binnen- en buitenland.

We geloven dat esports de katalysator kan zijn voor een positieve impact op diverse terreinen zoals sport, educatie, marketing, innovatie en business.Onze missie is de Esports Tech Campus in Purmerend (metropoolregio Amsterdam) laten uitgroeien tot ‘s werelds beste, zodat duizenden talenten worden geïnspireerd tot het najagen en realiseren van hun dromen.

Wij hebben enorm veel zin om deel uit te maken van de h20 Esports kampen! Gamen is natuurlijk erg leuk, maar dat kan bewegen natuurlijk ook zijn. Daarom vinden wij het leuk en belangrijk om deze 2 dingen te combineren in een kamp.
Een ding is zeker, het gaat een onvergetelijke dag worden!