Veel gestelde vragen

Hieronder vind je de antwoorden op de veelgestelde vragen over de H20 Esportskampen.

Uiteraard worden de H20 Esportskampen georganiseerd volgens alle op dat moment geldende RIVM richtlijnen. We houden ons aan de afstands- en hygiënemaatregelen. Het op dat moment geldende coronaprotocol wordt tijdig voor aanvang van de start met alle deelnemers gedeeld!

Wij kijken zeer positief tegen de zomer-, herfst- en kerstvakantie aan en hebben heel veel zin om samen met iedereen onvergetelijke Esportskampen te beleven!

Het programma voor de H20 Esportskampen is het meest geschikt voor jongens en meisjes tussen de 8 en 15 jaar oud. Beginner of gevorderd, alleen of samen: het maakt niet uit. Iedereen tussen de 8 en 15 jaar is van harte welkom! 

Val jij nét niet in deze leeftijdscategorie, maar wil jij toch heel graag meedoen aan de H20 Esportskampen? In overleg kan er in bepaalde gevallen een uitzondering gemaakt worden, betreffende een 7- of 16 jarige. Neem hier vóór inschrijving contact over op. We willen namelijk dat er zoveel mogelijk Esports liefhebbers kunnen meedoen aan de H20 Esportskampen!

Tijdens de verschillende schoolvakanties. In 2021 organiseren we de H20 Esportskampen nog tijdens de zomer-, herfst- en kerstvakantie. Klik hier om naar onze agenda te gaan om de precieze data te bekijken.

Kosten voor het dagkamp bedragen €99,- per persoon.

Jazeker, afhankelijk van de op dat moment geldende coronamaatregelen! Meer informatie over de kijkmomenten volgen in de informatiebrief. 

Op de grootste high-tech locatie van Europa: 

H20 Esports & Gaming Campus
Spinnekop 2-3
1444 GN Purmerend

Het definitieve programma wordt nog bekend gemaakt. Maar games die onder andere gespeeld gaan worden zijn: FIFA21, Rocket League, Fortnite en Sim Racing. Ook worden er interactieve spellen gespeeld op een groot scherm; de digitale Esports wall. Daarnaast worden er van de genoemde games ook buitenspellen gespeeld, zodat de deelnemers het ook offline tegen elkaar gaan opnemen.

De verschillende trainingsgroepen worden ingedeeld op basis van leeftijd, niveau en fysieke kenmerken, met een maximaal leeftijdsverschil van 1 tot 2 jaar per groep.

Bij inschrijven kan er worden aangegeven bij welk vriendje of vriendinnetje, die zich ook heeft ingeschreven, de deelnemer in een trainingsgroep wil zitten.Met indelen wordt hier dan zoveel mogelijk rekening mee gehouden.

Geen probleem, bij de inschrijving kan worden aangegeven of er specifieke dieetwensen zijn, of dat er met allergieën of medicijnen rekening gehouden moet worden. Ben je dit per ongeluk vergeten in te vullen? Stuur dan een mailtje naar: ‘info@h20esportskampen.nl’.

Uiterlijk twee weken voor aanvang van de betreffende dag of week ontvangt de ouder/verzorger een mail met alle informatie over het betreffende arrangement. Helaas komt het voor dat deze mail soms in de SPAM-folder terecht komt, dus ook de map graag dubbel checken.

We staan iedereen graag te woord. Heb je dus een andere vraag, stuur dan een e-mail naar ‘info@h20esportskampen.nl’ of bel tijdens kantooruren naar +316 13226463.

De kaartverkoop is al begonnen, dus schrijf je nu snel in voor de kerstvakantie!